OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

              
logo ISOmont
námi zastřešeno ...

      
 


1. Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)
    2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném
    pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je IČ: 25856928 se sídlem Balbínova 374/13
    v Olomouci (dále jen: "správce").

  • II. Kontaktní údaje správce jsou:
    • adresa: Balbínova 374/13, 779 00 Olomouc,
    • e-mail:  isomont@isomont.cz,
    • telefon: +420 606 269 606.

  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)
    2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů
    a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí
    veškeré
    informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě.

2. Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce
    získal na základě plnění Vaší objednávky.

  • II. Správce zpracovává Vaše:
    • identifikační údaje:
      • jméno a příjmení,
      • firma, IČ a DIČ, pokud jste podnikatel.
    • kontaktní údaje:
      • emailová adresa,
      • telefonní číslo,
      • místo realizace zakázky,
      • fakturační adresa.

  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného
    zájmu
    , jehož cílem je plnění smlouvy.

  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    • plnění smlouvy (přijaté objednávky) mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm.
      b) GDPR.

  • V. Účelem zpracování osobních údajů je:
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního
      vztahu mezi Vámi a správcem
      ;
    • při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení
      objednávky:
      • jméno,
      • adresa,
      • kontakt.
    • poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy,
      bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany
      správce plnit.


3. Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje:
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu
      mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.

  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

4. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: dodavatelé, účetní, webdesigner webových
    stránek a webhosting
    Zoner software s.r.o.
    • podílející se na dodání zboží / služeb / na základě přijaté objednávky,
    • zpracování účetní evidence,
    • zajišťující služby provozování webové prezentace, včetně emailové služby.

  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU)
    nebo mezinárodní
    organizaci.

5. Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte:
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR,
      popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky
      na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě,
    že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

6. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k
    zabezpečení osobních údajů.

  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních
    údajů v listinné podobě.

  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

7. Newslettery, obchodní sdělení, zprávy pro zákazníky

  • ISOmot může svým zákazníkům posílat obchodní sdělení relevantní k jeho činnosti,
    stejně jako jiná vlastní sdělení. K tomu má Sitech zákonný důvod, který se nazývá
    oprávněný zájem. Příklady možných ISOmont sdělení:
    • návody,
    • provozní zprávy,
    • nabídky,
    • rady.

  • ISOmont newslettery aktuálně nezasílá.

8. Použití cookies třetích stran

     Používáme cookies třetích stran pro analýzu návštěvnosti své webové prezentace
   
 www.isomont.cz

  • I. Webová počítadla,
    • VseVjednom.cz
    • TOPlist.

  • II. Google Analytics,
    o podmínkách užítí Google Analytics více 
    zde a zde

  • III. Google Search Conzole,
    o podmínkách užití Google Search Conzole
    zde

  • IV. Facebook
    o podmínkách užití Facebook více zde

9. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním online poptávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete:
    • že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů,
    • a že je v celém rozsahu přijímáte.

  • II. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit.

  • III. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových
    stránkách
    www.isomont.cz


Účinnost podmínek od:  25. května 2018
Aktualizace podmínek:   26. dubna 2019


 
     

                       


Firmě ISOmont záleží na ochraně soukromí svých zákazníků i návštěvníků webových stránek.

Věříme, že výše uvedené informace Vám poskytnou lepší kontrolu nad daty, které s námi sdílíte a usnadní
vám přístup k informacím, které se týkají jejich zpracování.


Ochrana osobních údajů

Cookies

Doplňující informace

ÚOOÚ - stručné pokyny k GDPR

EU - obecné nařízení o ochraně osobních údajů